ainz's FotoPage

By: ainz fz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 15-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Just For Ladies

jemput mkn sume org... kite breakfast dulu yer =)
ehm ehm... baiknye diq, tunduk jer
camera woman pun nak enterframe gaks...
View all 75 photos...
Program : Just For Ladies (JFL)
Tarikh : 15 Januari 2005
Lokasi : Hutan Rekreasi Ayer Keroh, Melaka
Anjuran : Institusi Usrah, MMU Melaka

Description :
This was the first outdoor xtvt program under IU yg hanya melibatkan muslimat shj. agak best gak coz xde kaum muslimin yg akan mengakibatkan segala perkara yg dilakukan agak terbatas skets heheh eventhough plan asal, xnak ade kaum muslimin langsung, tp akhir2nye, ade jugak coz diorg nak jg keselamatan & bantu in abseiling xtvt. nak wat camne, kaum hawa mmg semulajadi kurang skets keperkasaannya (cewah) drpd kaum adam . Mayb lps ni, kalau ade muslimat yg dah pakar, boley la turun padang gantikan mrk. xperlu ada kaum adam dlm xtvt2 nih ganggu ketenteraman awam jerk eheheh Anyway, million thanx to everybody coz participate dgn baiknye dlm prog nih... wpun sy cume jd camera woman & urusetia terhormat jerk, tp sy akui agak seronok skali... sampaikan terbayang2 lg ms tgh nak upload gamba2 nih... SYUKRAN JAZILAN

p/s- kpd mane2 pserta yg xde gambanye waktu abseiling, sy minta maaf byk2 coz mayb ms tu turn sy plak kot nak departure eheheh



Ukhuwwah itu indah jika bertemu dan berpisah kerana ALLAH


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net